Szakmavadasz.hu oldalt azért hoztuk létre, hogy a szolgáltatást keresők a legegyszerűbb és leggyorsabb módon megtalálják a közelükben lévő szolgáltatást nyújtó szakmákat! Legyen az villanyszerelő, kozmetikus, kutyaoktató vagy bármilyen szakma ami szolgáltatást nyújt. Az oldal elérhető számítógépen és telefonon is. Letölthető applikációként, IOS és ANDROID platformokon! Célunk, hogy a szolgáltatók a profil adatlapjukon keresztül a szakmájukat népszerűsíteni tudják!  Gyere és próbáld ki te is, ha van egy jó szakmád és szeretnél több ügyfelet magadnak!

 

Hogyan kell regisztrálni mint szolgáltató?

Klikk a regisztrációs gombra, utána pedig a szolgáltató gomb, ezek után az adatlap kitöltése! Kategória és előfizetési csomag (3 hónap ami 3000ft-12 hónap 10000ft) kiválasztás után a regisztrációs gomb. Utána érkezik egy visszaigazoló e-mail a regisztrálásról az e-mail fiókunkba. Kérjük, várj türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és – ha van ilyen – „összes levél” mappát is. Ha ez megvan utána be tudunk lépni az oldalra a megadott jelszavakkal, ilyenkor még nem látszódik az adatlapunk mert ugye még nem fizettünk elő.

Előfizetni vagy kupont beváltani bal oldalon tudunk az előfizetés gombnál, itt ki kell választani a csomagot amit szeretnénk 3-12 hónap majd a folytatás gomb! Ezek után három előfizetési mód van:

-kupon esetén bal felül lévő mezőbe kell az ajándék kupon szót beírni, utána tovább a pénztárhoz gomb, végül alul az előfizetés elküldése gomb és kész!

-bankkártyás előfizetés esetén pedig klikk a PayPal gombra, utána a PayPal felületén érdemes a nyelv miatt az országot beállítani, és itt is kitölteni a szükséges adatokat, itt már teljes egészében a PayPal mint netes fizetési eszköz veszi át az előfizetés menetét amiről e-mailt is kap a végén. A PayPal felületéhez és rendszeréhez a szakmavadasz.hu oldalnak semmilyen rálátása nincs, a bankkártyás fizetést teljes egészében a PayPal rendszere intézi!

-átutalásos előfizetésnél klikk a tovább a pénztárhoz, utána alul az előfizetés gomb. Átutalásos előfizetés esetén az adatlap az oldalon csak a pénz megérkezése után lesz látható, addig inaktív állapotban tartjuk! Ez max 48 óra.