Szakmavadasz.hu szabályzata!

 

Ez az oldal elsősorban azért jött létre, hogy a lehető legtöbb szakma az országban idővel egy helyen  megtalálható legyen! Lehet az bármilyen szakma ami szolgáltatást nyújt és Magyarország területén megtalálható!

 

  1. A szabályzat elfogadása minden regisztráltra vonatkozik:

A regisztrálás során a szabályzatot az összes regisztrált tagnak kötelező elolvasnia, vagy legalábbis ajánlott! A szabályzatban foglaltak nem tudása vagy figyelmen kívül hagyásának felelőssége kizárólag a regisztráltat terheli! Ennek tudatában  regisztráláskor, elfogadja a rá vonatkozó szabályokat! Adatvédelmi tájékoztatónkat az alábbi linken is elérheted: https://szakmavadasz.hu/adatvedelmi-iranyelvek/

 

  1. Az oldal használata:

Kérjük, hogy a szakmavadasz.hu weboldal használata előtt olvassa el az alábbi használati feltételeket. Az internetes oldalak használatával ezeket a feltételeket magára nézve kötelezőnek fogadja el. A szakmavadasz az alábbi internetes oldalakon található anyagok kizárólag személyes, kereskedelmi és nem kereskedelmi célú tanulmányozását, valamint az anyagok, és adatlapok megosztásait közösségi oldalakon engedélyezi a regisztráltak számára, azzal a feltétellel, hogy ő az eredeti anyagokat vagy azok másolatait érintő szerzői jogokat és a szellemi alkotásokhoz fűződő egyéb jogokat maradéktalanul tiszteletben tartja. A jelen oldalakon található anyagokat, sem azok bármely részét, nem jogosult módosítani, újra előállítani másik weboldalon, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni. A jelen Feltételek értelmében ezen anyagok, illetve azok részeinek más internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A szerzői jogok megsértése ellen a Global-Pointer Kft, mint üzemeltető minden esetben jogi eszközökkel lép fel! Adatlapok és az oldal megosztásai közösségi oldalakon engedélyezettek!

 

  1. Személyes adatok:

Amennyiben olyan információt közöl ezeken az oldalakon, amelyekkel a személye azonosítható, úgy ezeket az információkat csak a hatályos magyar jogszabályoknak megfelelően kezeljük, ez részletesen az adatvédelmi tájékoztatóban le van írva! Regisztráláskor az adatlap  létrehozásánál lévő adatok (hely címe, telefon száma, weblap linkje, e-mail címe, videó linkje, fotói) mások számára elérhetőek lesznek, ezek valósságáért a szakmavadasz.hu oldal üzemeltetője nem vállal semmilyen felelőséget!

 

  1. Más internetes oldalakhoz való kapcsolódás:

A szakmavadasz.hu oldalról más Internetes oldalakra való csatlakozás lehetősége kizárólag az ön kényelmét szolgálja. Amikor ezen kapcsolódási lehetőségeket igénybe veszi, a jelen oldalt el fogja hagyni. A website-ot működtető Global-Pointer Kft ezen további kapcsolódó Internetes oldalakat teljességükben áttekinteni nem áll módjában, azokat ellenőrizni nem tudja, így az oldalakért vagy azok tartalmáért felelősséget nem vállalnak. A fentiekből következően a Klasszhelyek.hu az ilyen oldalakat, illetve a rajtuk fellelhető információt, szoftvert, terméket vagy más anyagot nem hagyta jóvá, azokért, vagy a felhasználásuk következményeiért nem vállal garanciát. A jelen oldalakhoz kapcsolódó valamennyi más internetes oldalra való belépés az ön kizárólagos felelősségére történik.

 

  1. Vegyes rendelkezések:

A website-ot működtető Global-Pointer Kft jogosult a fenti Feltételek tartalmát naprakész állapotba hozni, azt bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítani. Tanácsoljuk, hogy a jelen oldalakat időről időre ismét tanulmányozza át, hogy a mindig időszerű információk birtokában legyen.

A szakmavadasz.hu szolgáltatását az itt olvasható feltételek elfogadása esetén vehetik igénybe. Jelen feltételek változtatásának jogát fenntartjuk, az aktuális verzió ezen a lapon olvasható.

 

  1. A felhasználók által közzétett tartalom minősége, felelősége:

Felhasználói tartalomnak tekintjük mindazokat az információkat, amelyek a tartalomszolgáltató által biztosított technológia segítségével, a tartalomszolgáltató felületein, a regisztráltak bármelyike vagy egy csoportja által elkészítve kerülnek megjelenítésre, tekintet nélkül arra, hogy e tartalmak utólagos korrekciójának moderálásának jogát a tartalomszolgáltató fenntartja-e. A belső chat oldalon és a hozzászólásoknál a felhasználók által közzétett adatokért, szövegekért, a szerkesztőség teljes felelősséget nem vállal. A chat oldalon és a hozzászólásoknál közölt információk hitelességét, minőségét nem vizsgáljuk, így az ebből származó esetleges károkért semmilyen értelemben nem vállalunk felelősséget.

 

  1. A chat oldal és hozzászólásokra vonatkozó tartalmi korlátok:

– Nem helyezhetők el olyan hozzászólások, amelyek sértik a közerkölcsöt.

– Nem helyezhetők el olyan hozzászólások, amelyek sértik a Magyar Köztársaság hatályos törvényeit.

– Nem helyezhetők el illegális szoftverletöltő weboldalak linkjei, vagy ezekre történő utalás.

– Nem helyezhetők el politikai tartalmú hozzászólások, hirdetések!

-Nem helyezhetők el reklámok, amelyek nem rendelkeznek a szerkesztőség előzetes írásos engedélyével.

A moderátorok rendszergazdák jogosultak a fenti pontokat megsértő hozzászólások, illetve a moderálási alapelveket sértő hozzászólások eltávolítására.

 

  1. Technikai korlátok:

Tilos a regisztráltak adatainak technikai vagy egyéb módszerekkel való illegális gyűjtése és tárolása, mely korlátozás vonatkozik a látogatók IP-címeinek összegyűjtésére is.

 

  1. Hely létrehozási jogok:

Profil oldal létrehozásánál nem áll módunkban a profil valósságát és tulajdonosi vagy üzemeltetői körét ellenőrizni! Profil létrehozásánál a megadott adatok, képek, kulcsszavak, leírásának szerkesztése, az adott felhasználó dolga, esetleges hibák, elírások és keresési szempontok javítása érdekében fent tartjuk a jogot az adatlapok szerkesztésére! Ide tartozik pl.: a kulcsszavak módosítása, kicserélése, hozzáadása, helyesírási hibák javítása stb! Esetleges csalásoknál, amikor pl.: más személy hoz létre valakiről profiloldalt és ez bizonyíthatóan kiderül, akkor ezeket a profilokat töröljük rendszerünkből!  Ezekben az esetekben a regisztrálási díjat nem áll módunkban visszafizetni! A valótlan profilok létrehozásával a szakmavadasz.hu vezetősége nem tartozik felelősséggel! Ilyen észrevételeket kérjük, mielőbb jelezzék felénk a szakmavadasz@gmail.come-mail címen! Profil adatlap törlésére és módosítására a regisztráltaknak, bármikor van lehetőségük, különösebb indok nélkül is, ebben az esetben regisztrálási díj visszafizetésére nincs lehetőség!

 

  1. Regisztráció:

Hogyan kell regisztrálni mint szolgáltató?

Klikk a regisztrációs gombra, utána pedig a szolgáltató gomb, ezek után az adatlap kitöltése! Felhasználó névhez ékezetes betűt ne használjatok! Kategória és előfizetési csomag (3 hónap 3000ft-12 hónap 10000ft) választás után a regisztrációs gomb. Utána érkezik egy visszaigazoló e-mail a regisztrálásról az e-mail fiókunkba. Kérjük, várj türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és – ha van ilyen – „összes levél” mappát is. Ha ez megvan utána be tudunk lépni az oldalra a megadott jelszavakkal, ilyenkor még nem látszódik az adatlapunk mert ugye még nem fizettünk elő.

Előfizetni vagy kupont beváltani bal oldalon tudunk az előfizetés gombnál, itt ki kell választani a csomagot amit szeretnénk 3-12 hónap majd a folytatás gomb! Ezek után három előfizetési mód van:

-kupon esetén bal felül lévő mezőbe kell az ajándék kupon szót beírni, utána tovább a pénztárhoz gomb, végül alul az előfizetés elküldése gomb és kész!

-bankkártyás előfizetés esetén pedig klikk a PayPal gombra, utána a PayPal felületén érdemes a nyelv miatt az országot beállítani, és itt is kitölteni a szükséges adatokat, itt már teljes egészében a PayPal mint netes fizetési eszköz veszi át az előfizetés menetét amiről e-mailt is kap a végén. A PayPal felületéhez és rendszeréhez a szakmavadasz.hu oldalnak semmilyen rálátása nincs, a bankkártyás fizetést teljes egészében a PayPal rendszere intézi!

-átutalásos előfizetésnél klikk a tovább a pénztárhoz, utána alul az előfizetés gomb. Átutalásos előfizetés esetén az adatlap az oldalon csak a pénz megérkezése után lesz látható, addig inaktív állapotban tartjuk! Ez max 48 óra.