Gy.I.K.

 

Mi a szakmavadasz?

 

A szakmavadasz.hu egy olyan új internetes felület, amely összehozza a szolgáltatást nyújtó céget, vállalkozót a szolgáltatást kereső felhasználóval a legegyszerűbb módon a megadott elérhetőségeken vagy a belső chat funkción keresztül!

 

 

Hogyan kell regisztrálni mint szolgáltató?

 

Klikk a regisztrációs gombra, utána pedig a szolgáltató gomb, ezek után az adatlap kitöltése! Felhasználó névhez ékezetes betűt ne használjatok! Kategória és előfizetési csomag (3 hónap 3000ft-12 hónap 10000ft) választás után a regisztrációs gomb. Utána érkezik egy visszaigazoló e-mail a regisztrálásról az e-mail fiókunkba. Kérjük, várj türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és – ha van ilyen – „összes levél” mappát is. Ha ez megvan utána be tudunk lépni az oldalra a megadott jelszavakkal, ilyenkor még nem látszódik az adatlapunk mert ugye még nem fizettünk elő.

 

Előfizetni vagy kupont beváltani bal oldalon tudunk az előfizetés gombnál, itt ki kell választani a csomagot amit szeretnénk 3-12 hónap majd a folytatás gomb! Ezek után három előfizetési mód van:

 

-kupon esetén bal felül lévő mezőbe kell az ajándék kupon szót beírni, utána tovább a pénztárhoz gomb, végül alul az előfizetés elküldése gomb és kész!

 

-bankkártyás előfizetés esetén pedig klikk a PayPal gombra, utána a PayPal felületén érdemes a nyelv miatt az országot beállítani, és itt is kitölteni a szükséges adatokat, itt már teljes egészében a PayPal mint netes fizetési eszköz veszi át az előfizetés menetét amiről e-mailt is kap a végén. A PayPal felületéhez és rendszeréhez a szakmavadasz.hu oldalnak semmilyen rálátása nincs, a bankkártyás fizetést teljes egészében a PayPal rendszere intézi!

 

-átutalásos előfizetésnél klikk a tovább a pénztárhoz, utána alul az előfizetés gomb. Átutalásos előfizetés esetén az adatlap az oldalon csak a pénz megérkezése után lesz látható, addig inaktív állapotban tartjuk! Ez max 48 óra.

 

 

Miért van Szolgáltató meg Felhasználó regisztráció?

 

Ha van egy jó szakmád vagy szolgáltatásod és szeretnél több ügyfelet magadnak

akkor Szolgáltatóként regisztrálj, hogy minél több ember megismerjen! Ez nem ingyenes szolgáltatás (havi 1000ft) vagy (évi 10000ft)

Viszont ha csak keresel egy szakmát pl: fodrászt vagy villanyszerelőt, és szeretnéd a plusz funkciókat is használni az oldalon (belső chat, ajánlat kérés, kedvenc szakmák stb) akkor Felhasználóként regisztrálj, ez ingyenes szolgáltatás! Mind a kettő regisztrálási móddal lehet szakmákat keresni az oldalon!

 

 

Miért jó ha regisztrálok?

A regisztráció csupán 10 percet vesz igénybe, mégis országosan tudod reklámozni szolgáltatásod vagy szakmádat az adatlapodon keresztül. Fontos, hogy csak úgy van értelme regisztrálni az oldalra ha minden infórmációt megadsz a szolgáltatásodról, profilkép, elérhetőségek, bemutatkozó szöveg, szolgáltatás kulcsszavak, galéria képek, weboldal és közösségi oldalak linkek stb. Üres oldallal nincs semmi értelme adatlapot létrehozni.

A regisztráció havi 1000ft-ba kerül, vagy évi 10000ft-ba viszont nincsennek rejtett költségek (jutalék, ajánlat kérési díj stb) és akár több szolgáltatási területet is megadhatsz, profilodat egyénre szabottan tudod elkészíteni, ezután bárki megtalálhat aki a te szolgáltatásod után érdeklődik! Fontos, amig nincs előfizetve addig nem látszódik az adatlap mások számára.

 

 

Mennyibe kerül a regisztráció és, hogy lehet előfizetni?

 

Kétféle regisztráció van, 3 havi meg 1 éves!

A 3 havi regisztráció 3000ft-ba kerül, vagyis lebontva havi 1000ft-ra jön ki. Az éves regisztráció 10000ft-ba kerül. Regisztrálni lehet bankkártyával a Pay-Pal rendszerén keresztül, ez azonnali regisztráció. Vagy átutalással, itt a regisztráció az utalás megérkezéséig nem aktív, ez max 48 óra.

 

 

 Milyen szolgáltatások engedélyezettek a szakmavadaszon?

Minden olyan szolgáltatás, ami a közerkölcsöt nem rombolja és valamilyen szakma vagy szolgáltatás!

 

 

Nem kaptam meg az aktiváló email-t, mit tehetek?

A szakmavadasz.hu néhány percen belül elküldi az e-mailt, azonban ha ez nem érkezett meg, akkor előfordulhat, hogy az e-mail szolgáltatódnál késik a levél kézbesítése. Kérjük, várj türelemmel, addig is érdemes ellenőrizni „spam” és – ha van ilyen – „promóciók” mappát is. Az automatikusan kiküldött levelek egy része ugyanis ezekbe érkezik. Érdemes ellenőrizni azt is, hogy nem került-e elírásra az email címed a regisztráció során, vagy a felhasználó névnél ékezetes betűt használtál. Ha mindent rendben találtál, és továbbra sem érkezett meg az aktiváló email, keresd ügyfélszolgálatunkat a +36 70/250-45-00 vagy a szakmavadasz@gmail.come-mail címet.

 

 

Hogyan néz ki egy jó profil oldal?

Minél jobb a profilod, annál több munkára lesz felkérésed, hiszen a felhasználók aszerint válogatnak a szolgáltatók között, hogy mit látnak a profiloldalukon. Ezért nagyon fontos hogy részletesen töltsd ki a regisztrációs mezőket, minél több információt megadsz a munkádról, annál nagyobb az esélyed. Írj néhány sort magadról, a munkádról, ez ugyanolyan olyan fontos mint egy jól kiválasztott profilkép és a galéria képek a munkádról! Hiszen az emberek szimpátia alapján is döntenek sokszor! Fontos a szolgáltatások feltüntetése kulcsszavak formájában az adatlapon és az erre kialakított szolgáltatásaim  menüpontban! Mivel a kezdő oldalon lehet kulcsszavak alapján is keresni, ami bele lát az adatlapokon szereplő kulcsszavakba!

 

 

Miért érdemes galéria képeket feltölteni?

A feltöltött profilképeden túl, jelentősen tudod növelni a feltöltéseid számát további galéria képekkel is. Tölts fel munkáidról készült fotókat, hogy te nyerd el a legjobb megbízásokat! Továbbá érdemes boritó képet is feltölteni, ez lehet céges logó is vagy egy kép az üzletről akár. Van még lehetőség videó linket is feltölteni, akár az adatlapra, vagy a képek alatti  videó mezőbe!

 

 

Hogyan növelhetem esélyemet a többi szolgáltatóval szemben?

A jó bemutatkozó szöveg, mottó és referenciaképeken felül számos lehetőséged van még, hogy a legkeresettebb szolgáltató legyél a szakmádon belül. Pl adj meg minél több kulcsszót a szolgáltatásaim menüpontban, vagy akár az adatlapon a leírás részben ami a te szolgáltatásodról szól. Majd oszd meg az oldalt Facebookon, hogy az ismerőseid és ügyfeleid is értékelni tudjanak téged! Népszerűsítsd magad könnyen és egyszerűen a közösségi oldalakon, és zsebeld be a legjobb munkákat!

 

 

Kaptam egy kupont, hogy tudom beváltani?

 

Regisztrálás után bal oldalon az előfizetés gombra klikkelve, az adott csomagot válaszd ki, utána a bal felső sarokban a kupon mezőbe gépeld be az ajándék kupont,  majd tovább a pénztárhoz és alul az előfizetés gomb!